1ª Fase_Diagnòstic Participatiu

Conèixer la situació actual del barri recollint la informació necessària per tenir una imatge clara dels problemes i els potencials urbanístics, socials, econòmics i ambientals.

A través del treball en aquesta fase, a més, identificarem els recursos existents al barri: recursos humans (agents socials, econòmics, culturals o esportius que desitgin engegar iniciatives) i físics (solars, espais lliures o locals comercials amb potencial per acollir noves activitats), així com els programes amb què compti l’Ajuntament que puguin ser aprofitats per engegar iniciatives per millorar Sant Miquel i el seu entorn.

Això ho farem per mitjà d’un procés participatiu en el qual treballarem amb diferents agents i recollirem informació pel que fa a les seves percepcions sobre el barri i sobre el que desitgen per Sant Miquel. Paral•lelament es realitzarà l’estudi tècnic que ens donarà una visió complementària a la percepció ciutadana, i que ens permetrà analitzar l’estat de l’edificació i la mobilitat del barri, l’activitat i el comerç local i els espais naturals de l’entorn, entre d’altres aspectes.

A partir de l’estudi tècnic i de la percepció dels ciutadans sobre aquests temes, es generaran uns indicadors que ens permetran saber com està el barri ara, i serviran com a eina per avaluar les millores posteriors.
La fase de diagnòstic participatiu tindrà lloc durant els mesos de maig, juny i juliol.

Durant aquests mesos realitzarem diverses accions que permetran als diferents agents expressar els seus interessos i les seves necessitats per al barri. Aquestes activitats estaran destinades als diferents col•lectius: nens, joves, gent gran, famílies, empresaris i emprenedors, així com agents culturals i entitats esportives i de temps lliure.

– Presentació inicial del projecte
– Joc gegant sobre el barri, el seu passat i el seu futur
– Mapeig i recorregut pels espais significatius del barri

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: