Suma-t’hi

Com ho farem?

El treball es durà a terme en dues fases: la Fase 1, el diagnòstic participatiu, ens permetrà conèixer la situació actual del barri, identificar els problemes i les necessitats que existeixen avui dia i descobrir els recursos i els potencials per a la seva millora en el futur. Posteriorment, la Fase 2 servirà per definir i concretar les accions de millora que seran dutes a terme i per assegurar que aquestes compten amb el suport dels agents implicats i que resulten viables econòmicament.

Per això es combinarà el procés participatiu -en el qual mitjançant diverses activitats es recollirà la percepció ciutadana sobre la situació del barri i es definiran les accions prioritàries-, amb l’estudi tècnic -que ens permetrà realitzar una anàlisi integral del funcionament i l’estat del barri i fer viables les propostes perquè aquestes s’ajustin als recursos-.

Espais participatius:
Durant tot el procés es comptarà amb diferents espais perquè els veïns de Sant Miquel i de tot Olot estiguin informats i participin en les decisions del projecte. S’habilitaran punts d’informació a :
– Casal de Barri de Sant Miquel, punt informatiu.
– Local comercial a l’Av. Girona, espai de portes obertes.
– Aparador comercial al centre d’Olot, on s’aniran exposant els resultats del procés.
– santmiquelmesB@gmail.com

3 comentarios el “Suma-t’hi

  1. Hola bona tarda, em dic Andrea Tous, sóc arquitecta i visc a Tortellà. Què haig de fer per poder col.laborar en aquest projecte?

    • Hola Andrea bon dia, a final de Julio acabamos la primera fase de diagnóstico, de cara a Septiembre queremos organizar una mesa de trabajo profesionales en el Observatori del Paisatge, puede ser un buen momento para participar, si quieres envía un correo a santmiquelmesB@gmail.com ymantenemos el contacto, un saludo!

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: