¿Què és?

‘+B, Sumem des dels Barris’ és un procés participatiu i treball tècnic per decidir, planificar i intentar millorar els barris d’Olot

El projecte, que s’engegarà al barri de Sant Miquel, permetrà decidir què volem fer al barri i com podem fer-ho entre tots els agents implicats: l’equip tècnic compost per especialistes de diverses àrees de l’Ajuntament, els agents socials -ciutadans i grups culturals i esportius-, i els agents productius -empresaris, emprenedors, comerciants i industrials-. Es decidirà quins són les estratègies i projectes per fer del barri un lloc millor, més bonic, més accessible o més verd, allò que conjuntament decidim què és millor i més important.


“+B” té l’objectiu de posar en pràctica una nova manera de fer ciutat entre tots. De manera participativa, tenint en compte les diferents visions, i aprofitant el coneixement i l’energia de ciutadans, comerciants, empresaris i tècnics de l’Ajuntament. Construint espais més habitables per a les persones, que satisfacin les seves necessitats i en els quals els diferents agents treballin conjuntament per aconseguir decisions compartides.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: