2ª Fase_Accions de millora

A partir dels resultats del diagnòstic participatiu, definirem les línies de treball sobre les quals concretar les propostes de millora definitives. Accions de millora de l’espai públic o de la mobilitat, introducció de nous usos i activitats, programes culturals, formatius o esportius, són exemples de possibles accions de millora que podran dur-se a terme.


A la part final d’aquesta fase es realitzaran intervencions demostratives que permetin provar i assegurar que les accions definitives són útils i s’ajusten a les necessitats. Intervencions temporals i de baix cost que facin visibles les futures millores i ens permetin reajustar-les si calgués.


Durant aquesta fase, realitzarem tallers col•laboratius amb ciutadans, agents productius i tècnics en els quals de manera conjunta es definiran les actuacions prioritàries i la manera de dur-les a terme. D’aquesta manera ens assegurem que les actuacions responen a les necessitats i resulten al mateix temps viables i ajustades als recursos.


Al final d’aquesta fase tindrem definit un programa d’accions de millora en el qual s’explicaran les accions a dur a terme programades econòmicament i temporalment. Aquest programa d’accions servirà com a “full de ruta” consensuat per conduir les futures actuacions al barri.


La fase de definició de les accions de millora es durà a terme durant els mesos de setembre, octubre i novembre.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: