Creatiu, emprenedor, suma-t’hi!

Aquest projecte necessita les teves idees i projectes innovadors per realitzar accions i dinamitzar el barri.

Desenvolupar un projecte integral de millora per a un barri es basa en la implicació dels agents locals creatius i emprenedors perquè puguin desenvolupar les seves idees. A l’entorn del barri de Sant Miquel es troba l’Escola de Belles Arts d’Olot, la qual cosa suposa un gran recurs humà. A més el barri disposa de nombrosos locals i naus industrials que permetrien desenvolupar projectes del tot innovadors.
Volem comptar amb vosaltres per desenvolupar accions creatives o intervencions artístiques que reafirmin la identitat de Sant Miquel i conèixer les vostres idees i propostes per poder realitzar projectes o emprendre la vostra idea al Barri.
Per això organitzarem activitats participatives a partir del 31 de Maig i disposarem d’un espai informatiu a Sant Miquel. Aviat us n’anunciarem els detalls, la data de les activitats i l’adreça de l’espai.
Suma – t’hi!

A %d blogueros les gusta esto: