Empresari, comerciant, suma-t’hi!

Aprofita l’oportunitat que ofereix aquest projecte per impulsar el teu negoci.

L’activitat econòmica és un tema fonamental perquè el barri posi en valor els seus recursos. Sant Miquel, compta amb un dels eixos comercials d’accés a Olot, l’Avinguda Girona, que connecta directament amb el centre de la ciutat, un vial amb gran potencial per impulsar i afavorir l’activitat econòmica.
De cara a proposar millores que afectin el teixit productiu, caldrà conèixer les percepcions dels empresaris, comerciants i propietaris de Sant Miquel i el seu entorn de proximitat. Recollir la seva visió respecte a les dificultats que troben a la zona per mantenir i obrir negocis. Així com també recollir les seves propostes per posar en valor els recursos del barri i per atreure activitat.
Per això organitzarem activitats participatives a partir del 31 de Maig i disposarem d’un espai informatiu a Sant Miquel. Aviat us n’anunciarem els detalls, la data de les activitats i l’adreça de l’espai.
Suma – t’hi!

A %d blogueros les gusta esto: