Estudiant, treballador, suma-t’hi!

Participa i proposa les teves idees perquè el barri millori els serveis que necessites.

Sant Miquel és un barri que pot ser de gran atractiu per a estudiants i treballadors, disposa d’una gran diversitat de tipologia residencial, i la seva connexió amb el centre de la ciutat i els espais naturals que l’envolten ofereixen un gran potencial.
Per aconseguir fer de Sant Miquel el barri on t’agradaria viure, explica’ns quins són els serveis que necessites, els espais que trobes a faltar i allò que et crida més l’atenció de Sant Miquel.
Per això organitzarem activitats participatives a partir del 31 de Maig i disposarem d’un espai informatiu a Sant Miquel. Aviat us n’anunciarem els detalls, la data de les activitats i l’adreça de l’espai.
Suma – t’hi!

A %d blogueros les gusta esto: