Veí, veïna, suma- t’hi!

La teva opinió compta i gràcies a ella podrem millorar els espais del barri que influeixen en el teu dia a dia.

Com a veïns del barri: els nens, joves, adults, famílies, gent gran, sou els millors coneixedors de la seva realitat i de les seves necessitats, per això volem recollir les vostres percepcions i propostes per al barri de Sant Miquel. Les temàtiques que inclou el projecte són àmplies, des de les qüestions relacionades amb l’espai públic, la mobilitat, els serveis, el paisatge fins a l’activitat cultural, educativa, esportiva i per descomptat, la comercial i empresarial.
Volem saber la teva opinió, que ens expliquis quins són els teus itineraris habituals pel barri, els inconvenients que hi trobes, els llocs on t’agrada anar a relaxar-te, l’espai que et resulta més bonic, les activitats que trobes a faltar tant des del punt de vista cultural i esportiu com serveis, comerços o empreses, així com les idees que tinguis.
Per això organitzarem activitats participatives a partir del 31 de maig i disposarem d’un espai informatiu a Sant Miquel. Aviat us n’anunciarem els detalls, la data de les activitats i l’adreça de l’espai.
Suma – t’hi!

A %d blogueros les gusta esto: