Comença +B a Sant Miquel, presentació el Divendres 16

Divendres 16 de Maig a les 20:00 al Casal de Barri de Sant Miquel, tindrà lloc la presentació inicial del projecte “+B, Sumem des dels Barris” a Sant Miquel. Hi han estat convidades les diferents associacions i entitats de Sant Miquel, les Tríes i les Mates, l’equip tècnic de l’Ajuntament que participarà en el desenvolupament del procés, així com nombrosos veïns i comerciants locals als quals esperem que s’afegeixin altres persones interessades en la millora del barri.

Serà una reunió-exposició en la qual veïns i tècnics tindran oportunitat de conèixer-se, i s’hi explicaran els objectius del projecte, es compartirà el calendari d’activitats amb tots els assistents i es començarà a construir conjuntament què és el que volem per al barri i com podem millorar-lo. A més explicarem quins són els diferents espais que seran habilitats per poder seguir el procés i els mitjans que tindrem per a la participació dels diferents col•lectius.

Aquesta presentació serà l’inici d’un procés que es desenvoluparà des del mes de maig fins al mes de novembre, i en el qual a través de dues fases consecutives “Fase1: diagnòstic participatiu i Fase 2: accions de millora“ es definirà un programa d’intervencions a Sant Miquel i el seu entorn (les Tries, les Mates i La Canya, així com la zona del Nucli Antic que connecta amb Sant Miquel). Aquest projecte serà el primer dins del programa “+B Sumem des dels Barris”, que l’Ajuntament d’Olot engega per decidir, planificar i intentar millorar els barris d’Olot per mitjà de processos que combinin estretament el treball participatiu i l’estudi tècnic.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: