Mapeig Urbà 3 de Juliol

El dijous 3 de juliol, a les 19 h, realitzem la primera acció de mapatge col•laboratiu orientada a l’espai urbà. En aquesta acció, centrarem l’atenció sobre els eixos de connexió del barri i els seus accessos, les vies perpendiculars que els creuen i les discontinuïtats per als vianants que es produeixen, els espais lliures infrautilitzats i els solars vacants, els accessos a l’entorn natural i els espais públics més representatius.

L’activitat servirà per valorar quins aspectes són els més importants a tenir en compte en cadascun dels espais que analitzem. També es reflexionarà sobre quines tàctiques urbanes i intervencions efímeres de verificació són les que serien més interessants d’executar a partir de setembre.

Aprofitem per convocar-vos al segon mapatge, que tindrà lloc el dilluns 7 de juliol, i que se centrarà en l’entorn natural de Sant Miquel, d’un enorme valor però actualment desaprofitat. Acompanyats per l’Agrupació Naturalista i Ecologista de la Garrotxa, iniciarem el recorregut del Mas les Mates —una antiga masia de propietat municipal que actualment usen diverses entitats— per transitar després per les sendes naturals que existeixen entre els volcans i la riba del riu Fluvià.

Esperem la vostra assistència!

mapeig-urba_1

mapeig-urba_2

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: